Guides og infomationer

Sådan rydder du en tilstoppet tårekanal 

En tilstoppet tårekanal er normalt ikke et alvorligt problem, men det kan være smertefuldt og irriterende. Der er flere ting, du kan gøre derhjemme for at få renset en tilstoppet tårekanal.
tilstoppet tårekanal

Massage

Prøv at massere området omkring dit øje. Massér forsigtigt dit øjenlåg og siden af din næse i ca. 2 minutter. Dette kan hjælpe med at løsne tilstopningen og frigøre kanalen.

Varme

Brug et varmt kompres. Læg en varm, våd vaskeklud på dit øje i 3-5 minutter ad gangen. Hvis du gør dette flere gange om dagen, kan det hjælpe med at fjerne tilstopningen.

Håndkøbsmedicin

Prøv at bruge kunstige tårer eller smørende salve for at fugte dine øjne og mindske irritation. Du kan også bruge antihistaminer for at reducere betændelse.

Lægen

Gå til lægen, hvis hjemmemidlerne ikke virker. Hvis de ovennævnte hjemmemidler ikke virker, bør du gå til lægen for at få yderligere behandlingsmuligheder. De kan ordinere antibiotika eller anbefale operation for at åbne den tilstoppede kanal.

En tilstoppet tårekanal er normalt ikke alvorlig, men det kan være smertefuldt og irriterende. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre derhjemme for at fjerne tilstoppet og få lindring af dine symptomer. Hvis hjemmemidlerne ikke virker, skal du sørge for at opsøge en læge, så de kan ordinere medicin eller anbefale operation, hvis det er nødvendigt.

Indholdsfortegnelse

endagslinser

Endagslinser

Sammenlign priser og tilbud på endagslinser fra danske forhandlere.

ugelinser

Ugelinser

Se de bedste aktuelle tilbud på ugelinser fra danske forhandlere.

maanedslinser

Månedslinser

Få et overblik over de bedste priser fra førende danske forhandlere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anmeldelser
Begynd at skrive for at se de produkter du leder efter.